MAURTEN SPORTVOEDING

Atleten hebben altijd moeite gehad om hun lichaam van brandstof te voorzien. Tegen de jaren zestig realiseerden wetenschappers zich dat het drinken van koolhydraatoplossingen tijdens het sporten de prestaties verhoogde. Met een mengsel van suiker, zouten en limonade werd de eerste sportdrank geboren. Maar koolhydraatrijke dranken kunnen voor problemen zorgen. Ons maag kan niet goed omgaan met hoge suikerconcentraties. Wat vaak resulteert in een langzamere maaglediging en maagdarmproblemen.

Maurten heeft een nieuwe reeks sportbrandstoffen gelanceerd door gebruik te maken van hydrogeltechnologie om koolhydraatrijke en natuurlijke sportdranken en energiegels te ontwikkelen die ons lichaam kan verdragen.

Met behulp van hydrogeltechnologie heeft Maurten de hoeveelheid koolhydraten kunnen verhogen, het risico op maagdarmproblemen kunnen verminderen en alle onnodige ingrediënten die je prestaties niet ten goede komen, kunnen verwijderen.

Maurten heeft al wat legacy opgebouwd in de sportwereld. Vooral triatleten en marathonlopers zetten mooie resultaten neer met Maurten. Maurten berust heel sterk op de wetenschap en werkt samen met een aantal universiteiten samen om de producten te ontwikkelen.

Toont alle 14 resultaten