Klantenervaringen

Ontdek de kracht van sportvoeding met Sportvoedingswinkel.nl! Wij begrijpen jouw passie voor sport, omdat wij zelf ook dagelijks bezig zijn met het verbeteren van onze prestaties. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon een enthousiaste sportliefhebber, wij weten hoe belangrijk het is om de juiste sportvoeding te gebruiken.

Bij Sportvoedingswinkel.nl staat jouw succes centraal! Onze uitgebreide selectie van sportvoeding en sportverzorgingsproducten is speciaal ontworpen om jou te helpen je doelen te bereiken. We hebben al vele sporters geholpen en werken hard om ervoor te zorgen dat jij de beste producten en service krijgt.

Maar geloof ons niet zomaar op ons woord! Lees de ervaringen van onze tevreden klanten hieronder en deel ook jouw eigen ervaring. Daarnaast kun je ook de positieve reviews lezen die wij via Google ontvangen. Bij Sportvoedingswinkel.nl helpen we jou om nieuwe energie te laden en het maximale uit je sportprestaties te halen!

Kies voor Sportvoedingswinkel.nl en ontdek de voordelen van hoogwaardige sportvoeding.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sportvoedingswinkel.nl
Average rating:  
 44 reviews
 by Sybren Dijkstra
Top!

Paar keer een product gekocht van SIS Go 1.6 KG. Goede prijs die in verhouding tot andere aanbieders laag is! Levering is snel en.......op de factuur een handgeschreven berichtje. Dat zijn goed dingen voor de sportende mens!! Geen enkele reden om elders te gaan winkelen.

 by Daan

Zeer tevreden. Goede prijs en snelle levering.

Dank voor de fijne review!!

 by Allard

Al meerdere keren hier besteld. Goede prijzen, goede service (snelle reactie op mijn vragen) en snelle verzending/levering. Kortom, alles zeer goed voor elkaar!

 by Patrick

Prijzen zijn niet alleen erg laag maar ook de service is top!

 by Mike

Snelle levering en een leuke handgeschreven groet.

 by Maurice
Service!

Snelle antwoorden levering en heel klantgericht.

Leuke persoonlijke boodschap bij de ontvangst van mijn eerste bestelling!

Groet Maurice

 by Olav

Review via google business

Leuk hoor! Patricia heeft het echt heel goed aangepakt met sportvoedingswinkel.nl, de plek voor voedingssupplementen in Rotterdam en omstreken als je het mij vraagt. Optie tot ophalen ook heel fijn

 by Wolberink
Goede service en advies

Ik wilde eerst goed advies, voor dat ik sportvoeding ga gebruiken. Al mijn vragen zijn keurig beantwoord. En door de vragen die hun stelden konden ze mij het juiste advies geven. Dank daarvoor Patricia👍👌🏼

 by Didier

Wederom zeer snelle correcte levering.Vandaag in Belgie ontvangen,eergisterennamiddag besteld.Super!!!
Zoals steeds een persoonlijk geschreven berichtje erbij,tof!!!
Staan ons reeds bij met raad

 by Eric
goed geregeld met persoonlijke tintje

Een bus SiS besteld met verzoek om lang houdbare bus (tht). Deze netjes ontvangen, tht afgevinkt op de pakbon, en inclusief handgeschreven persoonlijk berichtje. Zeer tevreden, aanrader,

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»