Over Ons

Met Sportvoedingswinkel.nl streven we ernaar om sporters zoals jij te ondersteunen in het bereiken van de beste prestaties. Onze passie voor sportvoeding en verzorging heeft ons geïnspireerd om een uitgebreid assortiment aan te bieden, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde A-merken zoals Maxim, Maurten sportvoeding, Born, Etixx sportvoeding, BYE, PowerBar, Sportsbalm, SIS en Beet it sportvoeding.

Bij Sportvoedingswinkel.nl geloven we in de kracht van persoonlijke service en goede nazorg. Jouw welzijn en het behalen van de beste resultaten staan bij ons centraal. Daarom staan onze sportvoedingsspecialisten altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en beantwoorden we al je vragen via onze online chat of e-mail.

Wij begrijpen dat sportvoeding essentieel is voor zowel je lichaam als je prestaties. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je op onze website alle informatie kunt vinden die je nodig hebt over het gebruik van sportvoeding, inclusief bijbehorende sportverzorging. Onze overzichtelijke webshop maakt het eenvoudig om jouw favoriete producten te vinden en veilig af te rekenen via iDeal.

Bij Sportvoedingswinkel.nl streven we altijd naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en bieden we je de mogelijkheid om zelf je korting te bepalen. Hoe meer producten je bij ons koopt, hoe groter je korting wordt. Je kunt dus zowel voor jezelf als samen met vrienden, kennissen of collega’s profiteren van aanzienlijke kortingen.

Daarnaast willen we je verrassen bij elke bestelling vanaf 25 euro met een gratis artikel. We willen jou als klant graag bedanken voor het vertrouwen dat je in ons stelt.

Achter Sportvoedingswinkel.nl staat Patricia Brabander, een gepassioneerde duursporter die haar hobby heeft omgezet in haar beroep. Met haar praktijkervaring als sporter en kennis van de markt van sportvoeding en verzorgingsproducten, staat Patricia klaar om jou het juiste advies te geven. Haar slogan “Helps you to load new energy” is de drijvende kracht achter onze missie om jou te helpen nieuwe energie te bereiken.

Bij Sportvoedingswinkel.nl streven we ernaar om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen, met de juiste sportvoeding en verzorging. Ontdek ons assortiment en ervaar de expertise en persoonlijke service die wij bieden. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je nog vragen hebt.

ONZE KENMERKEN

  • Jouw sportvoedings specialist
  • Zekerheid op goed advies en goede nazorg
  • Speciaal geselecteerde sportvoeding
  • Persoonlijke service
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Veilig betalen middels iDeal
  • Ook direct af te halen(op afspraak) in Bergschenhoek (geopend doordeweeks van 13:30u/16:30u), centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer
  • Snelle levering
  • Leuk om te geven en leuk om te krijgen sportvoedingswinkel.nl cadeaubonnen