Bezorgen en afhalen

Sportvoedingswinkel.nl staat bekend om haar snelle leveringen. Bestellingen die vóór 17.00 zijn ontvangen en waarvan de betaling bij ons inzichtelijk is, worden diezelfde dag nog verzonden met PostNL of klaargelegd om te worden afgehaald.

 

Bezorgkosten

 

vlag_nederlandNederland

 

  • Verzending is gratis bij bestellingen vanaf €50 euro
  • Onder de €50 euro bedragen de verzendkosten €4,50 per zending

belgische vlag

België

 

  • Verzending naar België bedraagt €6,65 per zending

 

Volg je bestelling

Per e-mail houden we je op de hoogte over de status van je bestelling. Zodra je bestelling is ingepakt en wordt aangeboden bij PostNL, ontvangt je per e-mail een Track en Trace code. Met deze code kunt je op de website van PostNL uw bestelling traceren en bekijken hoe laat de bezorger je bestelling naar verwachting komt bezorgen.Volg je bestelling.

 

Besteld voor 17:00 uur op 1e bezorging 2e bezorging
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Maandag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

Niet thuis?

Als u niet thuis bent zullen wij uw bestelling de eerstvolgende dag (behalve op zon- en feestdagen) nog een keer proberen te bezorgen. Bent u dan ook niet thuis? Dan leveren wij het pakket af bij een service- of afhaalpunt bij u in de buurt. U kunt uw pakket daar dan vanaf de eerstvolgende werkdag afhalen.

Afhalen

U kunt je bestelling ook afhalen. Wanneer je bestelling is ingepakt en klaar ligt. Ontvang je van ons bericht. Vanaf dat moment kun je je bestelling komen afhalen.

VANAF 9 MAART 2019 IS ONZE NIEUWE AFHAALLOKATIE OPEN, THE STORE. neem alvast een kijkje