Betaal opties

Eenvoudig betalen

Bij Sportvoedingswinkel betaal je altijd veilig en vetrouwd kunt u veilig en vertrouwd. Natuurlijk heeft Sportvoedingswinkel.nl haar gehele website ook beveiligd d.m.v. SSL Certificatie. Dus uw privacy is gewaarborg.

iDEAL

In de webwinkel kun je veilig en vertrouwd betalen met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. Natuurlijk betaal je geen extra kosten voor het gebruik van iDEAL.

 

Overboeking

Wilt u om wat voor reden dan ook geen gebruik van de online betaalmogelijkheden in onze webshop, dan kun je uiteraard ook betalen door het bedrag zelf over maken via een bankoverschrijving. Vergeet niet om bij je betaling het unieke referentienummer van uw bestelling te vermelden.

 

Paypal

Je kunt bij ons met Paypal betalen. Als je het betaalproces heeft afgerond ontvangen wij direct een betaalbevestiging van Paypal. Vervolgens kunnen wij meteen de bestelling verwerken. Betalingskosten voor PayPal bedraagt €0.75.

 

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze belgische klanten kunt u in onze webshop ook veilig en vertrouwd afrekenen met Bancontact/Mister Cash, dé betaalmethode voor Belgische consumenten.

 

Afrekenen bij afhalen

Wanneer je besluit de bestelling te komen afhalen, bestaan er twee mogelijkheden van afrekenen contant of pinnen. Voor de optie pinnen, ondersteunen wij de volgende kaarten (Maestro, Mastercard en Visa).