Betaal opties

Eenvoudig betalen

Bij Sportvoedingswinkel betaal je altijd veilig en vertrouwd. Natuurlijk heeft Sportvoedingswinkel.nl haar gehele website ook beveiligd d.m.v. SSL Certificatie. Dus uw privacy is gewaarborgd.

iDEAL

In de webwinkel kun je veilig en vertrouwd betalen met iDEAL. iDEAL is gebaseerd op internetbankieren en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internetbankieren. Heb je internetbankieren op jouw smartphone? Dan kun je ook gebruikmaken van de iDEAL QR-code. Door met de bankieren-app van jouw bank de iDEAL QR-code te scannen neem je de betaling over op jouw telefoon. Natuurlijk betaal je geen extra kosten voor het gebruik van iDEAL en iDEAL QR.

Overboeking

Wil je om wat voor reden dan ook geen gebruik maken van de online betaalmogelijkheden in onze webshop, dan kun je uiteraard ook betalen door het bedrag zelf over te maken via een bankoverschrijving. Vergeet niet om bij je betaling het unieke referentienummer van uw bestelling te vermelden.

Paypal

Je kunt bij ons met Paypal betalen. Als je het betaalproces hebt afgerond dan ontvangen wij direct een betaalbevestiging van Paypal. Vervolgens kunnen wij meteen de bestelling verwerken. Betalingskosten voor PayPal bedraagt €0.95.

Bancontact/Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten is er de mogelijkheid om in onze webshop ook veilig en vertrouwd af te rekenen met Bancontact/Mister Cash, dé betaalmethode voor Belgische consumenten.

Afrekenen bij afhalen

Wanneer je besluit de bestelling te komen afhalen, dan bestaan er twee mogelijkheden; afrekenen contant of pinnen. Voor de optie pinnen, ondersteunen wij de volgende kaarten (Maestro, Mastercard en Visa).