4GOLD vanaf nu verkrijgbaar

Met trots kunnen wij melden dat wij officieel dealer zijn van 4GOLD. De persoonlijke aanpak van 4GOLD sluit perfect aan de doelstellingen van Sportvoedingswinkel.nl als meest persoonlijke webwinkel.

4Gold begon in 2017, als een bedrijf van atleten voor atleten, met de ambitie om suppletie van hoge kwaliteit te ontwikkelen door nieuwe en revolutionaire raakvlakken tussen sportvoeding en wetenschap te verkennen.

Vanuit hun gecombineerde ervaring begonnen voormalig wielrenner Brent Luyckx, vandaag CEO, en mede-oprichters Axel Roelants, een voormalige MX-rijder en huidig ​​pro-wielerfenomeen Mathieu van der Poel samen te werken om suppletie te ontwikkelen die niet alleen van hoge kwaliteit zijn , maar ook maagdarmvriendelijk.

Al snel besefte het drietal dat terwijl de hele sportvoedingsmarkt opereerde volgens een ‘one size fits all-model’ – oftewel vanuit het idee dat supplementen in elk lichaam op dezelfde manier werken en dezelfde effecten hebben – dat dit en is een wetenschappelijk achterhaalde opvatting. In feite heeft iedereen een uniek genetisch profiel en verwerkt suppletie daarom op een andere manier

Bij 4Gold zijn ze er van overtuid dat een DNA-analyse de meest relevante diepgaande inzichten biedt om persoonlijke aanbevelingen te doen en daarom is het de basis van 4Gold’s zeer waardevolle en wereldwijd unieke propositie .

DNA Analyse

4Gold probeert de prestaties van sporters te maximaliseren door het creëren van extra raakvlakken tussen de wetenschap en sportvoeding. De basis hiervoor is om je lichaam beter te leren kennen door middel van DNA-analyse. Ieder persoon heeft een uniek DNA en met de resultaten van de DNA-analyse ben je in staat om je dieet en suppletiestrategie aan te passen aan je DNA. Een verbeterd herstel, minder risico’s op blessures of een verbeterd immuunsysteem: dit zijn slechts enkele aspecten die niet alleen de efficiëntie van een sporter kunnen verhogen, maar die ook ten goede komen bij iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. meer eten over de 4GOLD DNA- analyse.

Laat je persoonlijk door ons adviseren en/of kijk naar het 4GOLD assortiment

sportvoedingswinkel.nl
Average rating:  
 0 reviews