WAAROM EEN DNA ANALYSE

Bij Sportvoedingswinkel.nl staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Of het nu online is, of via onze winkel in Bergschenhoek. Wij vinden het dan ook een uitdaging, waar nodig, om de persoonlijke de sportieve doelen van de duursporter ter ondersteunen met het juiste advies. Daarom zijn wij ook een partnership aangegaan met 4GOLD. 4GOLD heeft een unieke propositie in het duursport segment namelijk de DNA. Deze DNA analyse maakt het voor ons mogelijk om het advies voor elke sporter gericht en persoonlijk te maken.

Waarom een DNA analyse

Ontdek de geheimen van de unieke werking van jouw lichaam met onze DNA-analyse. Door je genetische code te ontcijferen, kunnen we je voorzien van een schat aan informatie die je kan helpen om je levensstijl doelgericht aan te passen voor een betere gezondheid en betere prestaties.

Verspil geen tijd meer aan het zoeken naar oplossingen en begin vandaag nog de kracht van je DNA te benutten. Je gepersonaliseerde DNA-dashboard valt de levensstijlaanpassingen met het meeste potentieel voor je samen, zodat je je gezondheid en prestaties in eigen hand kan nemen. Allemaal dankzij het ding dat nooit verandert jouw DNA. Leer jezelf kennen met de 4GOLD DNA analyse.

Een schat aan informatie over jezelf

Prestaties

Inzichten uit onze 4GOLD DNA-analyse kunnen het giswerk uit je trainingsroutine halen. Deze groepen panelen geven je informatie met betrekking tot je persoonlijke fysieke prestaties.

– Uithoudingsvermogen
– Kracht
– Supplementen
– Herstel
– Training

Gezondheid

Inzichten om betere beslissingen te nemen om een gezondere versie van jezelf te worden.

– Gezondheid van de darmen
– Slaap & stress
– Algemene gezondheid
– Persoonlijkheidskenmerken
– Gezondheid van de huid.

Voeding

Ontdek hoe je lichaam reageert op en verschillende micro- en macronutriënten. Krijg wedstrijden met voeding en verschillende diëten

– Vitaminen
– Mineralen
– Macronutriënten
– Match met bepaalde diëten
– Gewichtsverlies.

Supplementen

Hoe reageer je op bepaalde supplementen?

Eiwitsuppletie: Welk eiwitsupplement is het beste voor jou? Is het goed om zuiveleiwitten te nemen of nog beter om plantaardige eiwitten te nemen?

Fructose(in)tolerantie: Fructosetolerantie is erg belangrijk om een ​​2:1 verhouding (glucose/fructose) in het lichaam op te kunnen nemen. Dit paneel geeft meer informatie over uw waarschijnlijke genetische aanleg voor fructose(in)tolerantie.

Creatine: Bent u een creatine-responder of niet?

Cafeïne: Heeft cafeïne een effect op je kracht of niet, heeft het uithoudingsvermogen verbeterende effecten of niet, geeft het je mentale voordelen of niet?

HMO-suppletie: Er zijn veel voorkomende genetische varianten, die kunnen leiden tot een verhoogde behoefte van HMO’s aan een gezonde darmflora.

En nog veel meer…

Tools

Krijg toegang tot verschillende tools die je kunnen helpen naar een betere gezondheid/prestatie. Enkele voorbeelden:

– Supplementencalculator: We berekenen wat je nodig hebt tijdens het sporten op basis van je DNA, type sport, duur van de inspanning, temperatuur en intensiteit en geven je specifiek productadvies.

– Binaurale beats: We helpen je te ontspannen en stress te verminderen door hersengolven te veranderen.

Wil je weten hoe de 4GOLD DNA analyse wordt afgenomen.

sportvoedingswinkel.nl
Average rating:  
 0 reviews