WCUP SPORTVOEDING

Met gespaste trots kunnen wij melden, dat wij Wcup sportvoeding hebben toegevoegd aan ons assortiment.

Wcup Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie. Sinds zijn lancering in 1994 is Wcup uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus.

Met het toevoegen van Wcup aan ons assortiment brengen wij een mooie compleet productgamma.

Nieuwsgierig naar het Wcup assortiment.

OVER WCUP

WCUP Sportvoeding is een Belgisch merk van wetenschappelijk samengestelde sportvoedingsproducten te gebruiken zowel voor, tijdens als na de training of competitie.
Sinds zijn lancering in 1994 is WCUP uitgegroeid tot een gevestigde waarde voor zowel nationale als internationale atleten van verschillende niveaus.

Missie

DE missie is onveranderd sinds de oprichting: Producten ontwikkelen die een verschil maken en aangepast zijn aan de basis voedingsbehoefte van de sporter, zowel op het vlak van voorbereiding, prestatie en recuperatie en dit met het ultieme doel de sportprestatie te verbeteren.

Tevens geeft Wcup de sporter de garantie dat alle WCUP producten vrij zijn van verboden substanties en zonder enig gevaar op positieve dopingstesten kunnen gebruikt worden.