Warmen spieren in koude omstandigheden

Naast sportvoeding leveren wij ook sportverzorgingsproducten.

In de winter en het voorjaar kan het soms koud zijn, echter je wilt wel doorgaan met je training of met een grotere uitdaging.

Ons motto is, we help you to load new energy!

Vandaar dat wij voor de koude omstanding heden o.a. De Sportsbalm Red Performance Warming Series in het assortiment hebben.

 

Sportsbalm performance red series

De Sportsbalm Red Performance Warming Series is speciaal ontwikkeld, om spieren en pezen  te beschermen, voor te bereiden en optimaal te laten functioneren bij het sporten in koele, koude en natte weersomstandigheden.

Vuistregel

Voor de optimale werking het product 15–30 minuten voor de inspanning inwrijven.

Spieren en pezen verwarmen

De producten verwarmen de spieren en pezen zodanig, dat deze zelfs onder extreem  koude en natte omstandigheden optimaal kunnen functioneren. De actieve ingrediënten hebben een  gerichte dieptewerking en brengen het bloed niet naar de oppervlakte. Dat heeft tot bijkomend voordeel dat de huid niet rood wordt

Het stimuleren van de doorbloeding

Door het verwarmen van de spieren en pezen zorgt voor de optimale aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen (CO2). De doorbloeding van het bloed naar de actieve spieren wordt gestimuleerd, waardoor de spieren en pezen goed zijn voorbereid op de inspanning.

Producten met langdurige werking

De producten uit de Sportsbalm Red Series hebben een langdurig verwarmende werking.  De ademende ‘filmlaag’ sluit de poriën niet af, waardoor de huid op een natuurlijke manier blijft functioneren.

Sportsbalm producten kan je eenvouding bestellen en laten verzenden. Ophalen in Berkel en Rodenrijs is ook geen probleem. Woon je in de regio dan hebben wij ook nog de optie rappe levering.