SPORTVOEDINGSWINKEL.NL DEALER VAN BYE! SPORTVOEDING

Over BYE! Nutrition.

Vanaf heden is bij Sportvoedingswinkel.nl het complete assortiment van BYE! sportvoeding verkrijgbaar. Wij zijn trots dat wij dit nederlandse merk van sportvoeding producten in assortiment te mogen opnemen

BYE! Nutrition is een sportvoedingmerk dat Natuur heel hoog in het vaandel heeft staan zowel in onze sportvoeding als in de verpakking. Dit vertaald zich door zo natuurlijk/biologisch mogelijke producten te ontwikkelen. Hiervoor zoeken we de ingrediënten voor onze sportvoeding op akkers, velden en boomgaarden en niet in laboratoria. BYE! is ervan overtuigd dat als je voeding neemt op natuurlijke basis je lichaam hierdoor beter kan presteren.

BYE! is bezig met het ontwikkelen van een verpakking die 100% afbreekbaar is. Op dit moment is de techniek hiervoor nog niet ver genoeg gevorderd. Tot die tijd willen wij iets terug doen voor de natuur, daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Trees for all. Samen met hun planten we, per zoveel verkochte producten, 2 bomen. Een paar keer in het jaar zullen we melden hoeveel bomen we hebben geplant en hoeveel voortkomen uit de verkopen van onze sportvoeding!!

Wat wij gecreëerd  hebben is een assortiment van natuurlijk producten. Ze zullen  sporters op alle niveaus helpen hun doelstellingen te bereiken”.

Bij BYE! geloven we in het feit dat natuurlijke sportvoeding je lichaam verder helpt dan chemisch bewerkte producten”.