POWERBAR SPORTVOEDING VANAF NU VERKRIJGBAAR

 

POWERBAR SPORTVOEDING VANAF NU VERKRIJBAAR

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Sportvoedingswinkel.nl sinds 25 oktober 2018 officieel online Retail Partner van Powerbar sportvoeding is geworden. Het assortiment van Powerbar komt perfect overeen met de ambitie welke Sportvoedingswinkel.nl heeft: Een merken strategie die louter bestaat uit A-merk leveranciers. En deze merken makkelijk en prijs competitief strategie voor de duursporter toegankelijk maken.

Over Powerbar

De expertise van PowerBar op het gebied van sportvoeding bouwt voort op meer dan 30 jaar ervaring. Sinds 1986 ontwikkelt Powerbar producten met atleten voor atleten. Door alleen de best smakende ingrediënten van hoge kwaliteit te gebruiken, levert Powerbar iedereen die van sport houdt precies de juiste brandstof op het juiste moment. Of je nu een high-performer bent of een liefhebber van amateursporten. Sportvoeding van Powebar is er voor iedereen.

 

DE SMAAK VAN SPORT.

“Tasting” sport betekent het leven proeven. Adem de frisse lucht in, voel je hartslag, voel zweet op je huid of geniet gewoon van sport! Of je jezelf nu wilt pushen, alles wilt geven voor je team of gewoon plezier wilt hebben. Vier elk moment, ook al is het soms een worsteling. Dit is wat we “The Taste of Sport” noemen en PowerBar is er om je te inspireren en van brandstof te voorzien wanneer je het nodig hebt.