DE ENERGY BOOSTER VOOR DE WINTER

Drinken in de winter is wat lastiger het is koud hierdoor heb je minder snel een droge mond dus je denkt er ook wat minder aan. Maar juist ook in de winter is genoeg vocht tot je nemen belangrijk! Je hebt minder vocht nodig dan in de zomer maar om je lichaam op de juiste temperatuur te houden is er nog steeds vocht nodig. Daarom is ons advies minimaal 300 ml sportdrank per uur te drinken.

Doordat je minder drinkt dan in de zomer mis je ook extra brandstof (koolhydraten). Om deze goed aan te vullen kan je een extra reep of gel nemen maar je kan ook kiezen voor de BYE Endurance booster sportdrank. Deze Endurance booster sportdrank bevat maar liefst 55 gram koolhydraten per 500 ml waardoor je zelfs met maar 300 ml sportdrank per uur alsnog 33 gram koolhydraten binnen krijgt. Hiernaast bevat deze sportvoeding ook een Booster formule met verschillende aminozuren die onder andere de doorbloeding verbetert waardoor je het minder snel koud hebt.

Samen met BYE hebben wij een mooie actie opgezet. Ontvang bij aankoop van de BYE Endurance Booster een gratis 750ML Bidon!!!

sportvoedingswinkel.nl
Average rating:  
 0 reviews