CLIMBING For Live

 

Ben je nog op zoek naar een sportieve uitdaging in 2019?

Dit jaar kun je opnieuw deelnemen aan de Passo Dello Stelvio, het ultieme fiets- en loopweekend. De medewerkers van Sportvoedingswinkel.nl zullen dit jaar ook de uitdaging aangaan. Met dit weekend schotelt de organisatie fiets-, loopwandeltochten voor om duimen en vingers bij af te likken.

Blijven trappen en lopen tijdens de wintermaanden is dan ook de boodschap want kiezen is in dit geval verliezen!

Dit jaar start het programma van Passo Dello Stelvio op 13-14-15 juni. Bormio zal de uitvalsbasis zijn van waaruit dagelijks bewegwijzerde tochten vertrekken. Met zijn adembenemend mooie decor is de Stelvio-pas en zijn omgeving de ideale plaats om samen met je vrienden en collega’s te hijgen op de Italiaanse bergflanken.

In 2019 staat dit weekend geheel in het teken van Diabetes. Verscheidene deelnemers die getroffen zijn met deze ziekte zullen opnieuw bewijzen dat ze desondanks dit toch in staat zijn een grootse sportprestatie te leveren!

Kan je niet genoeg krijgen van deze prachtige alpencols? Zaterdag 15 juni is D-Day! Dan wacht met ‘Il Pirata’ een gevreesde tocht over 136,5 km die je meeneemt over de Passo Mortirolo, de Passo Gavia en als afsluiter uiteraard de Passo Dello Stelvio.

Zin om de omgeving van de Stelvio-pas te ontdekken al wandelend of lopend? Dat kan! Dagelijks worden er ook magnifieke trails en wandelingen uitgestippeld. Reden genoeg dus om met zijn allen naar de laars van Europa af te zakken!