Alleen de topmerken voor duursporters

Eigenlijk is het heel simpel het is een kwestie van keuzes maken. Waarom tientallen merken? Kijk naar wat professionals gebruiken en kies dan gewoon voor de beste en dat heeft sportvoedingswinkel.nl gedaan: Top merken voor alle duursporters en uiteraard direct uit voorraad leverbaar.

Etixx sportvoeding logo

Etixx sportvoeding 

De producten van Etixx zijn ontwikkeld met atleten en behoort daarbij tot de wereldtop in sportvoeding. sportvoedingswinkel.nl is trots dat wij Etixx aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. De producten van Etixx zijn ontwikkeld met unieke, innovatieve formules, met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing.

informed-sport-trust1

Zoals Etixx zelf aan geeft: Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.


Logo_SiS

Science in Sport

Wanneer je zo veel tijd, energie en vastberadenheid in je sport steek dan wil ook de goede sportvoeding. SIS weet dat en produceert dan ook sportvoeding waar van je op aan kan, producten die samen zijn gesteld met top sporters.
De Science in Sport expertise, gecombineerd met feedback van de duursporters zoals Sir Chris Hoy en Helen Jenkins, zorgen er voor dat SIS blijft innoveren in het bestaande aanbod van vertrouwde duursport voedingsproducten.

informed-sport-trust1
SIS test de producten tot dat de beste kwaliteit en resultaten gevonden zijn. Daardoor is levert SIS de juiste reeks aan producten met de best mogelijke ingrediënten voor de behoeften van jouw lichaam – zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op de inspanning.

Science in Sport is in 2019 official partner van het Team Ienos


Logo_Maxim

Maxim sportvoeding

Vele duursporters gingen je al voor en kozen voor Maxim niet in alleen in Nederland maar ook ver in Europa. Maxim is een topmerk dat niet alleen bij de duursporters bekend is maar ook vele voetbalclubs gebruiken de producten van Maxim. Het assortiment zorgt dat je als duursporter “end to end” de keuze hebt binnen het merk. Van carbon loader tot recovery drank en alles wat er tussen zit Maxim heeft het in de product range. De bars, gels en sportdranken voor wielrenners en andere duursporters wordt geleverd in de bekende blauwe verpakking.


 

Born sportvoeding

Wie kent dit merk niet, dit limburgse merk uit het gelijknamige dorp is opgericht in 1985. Het assortiment is breed en bestaat niet louter uit sportvoeding maar ook uit sportverzorgingsproducten. Vandaar dat de producten van Born populair zijn bij vele duursporters zoals fietsers, schaatsers en hardlopers. De kwaliteit van Born is super of je nu een wedstrijd of recreatieve sporter bent, je zult tevreden zijn.


Logo_sportsbalm

Sportsbalm

Wanneer je op punt staat om een inspanning te leveren wil je niets aan het toeval overlaten. De juiste training, het materiaal en de juiste sportvoeding  is waar je als duursporter op let. Natuurlijk weet je ook hoe belangrijk spierverzorging is . Sportsbalm producten helpen je met de verzorging van de spieren en pezen om beter te presteren, te herstellen en blessures te voorkomen. Sportsbalm heeft vier series in het programma. De series hebben elk hun nut en daarom gebruiken veel sporters de spierverzorgingsproducten.


Isostar

Isostar werd in 1977 opgericht in Zwitserland met de eerste sportdrank die speciaal was ontworpen om in te spelen op de voedingsbehoeften van atleten.

Sinds haar oprichting zet Isostar zich dag na dag in om sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door ze de beste voedingsoplossingen aan te bieden om hen te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Daarvoor omringt Isostar zich met experts, zoals voedingsspecialisten, Nationale Technische Directeurs, sportcoaches, ingenieurs in O&O, topsporters, die aan de optimalisering van de bestaande gamma’s werken en actief bijdragen tot de ontwikkeling van nieuwe producten.

Ze heeft ook een pool partneratleten gevormd, van verschillende disciplines (wandelen, atletiek, marathon, triatlon, wielrennen op de piste enz.) om regelmatig van gedachten te wisselen met hen over de behoeften aan sportvoeding, specifiek voor hun sport.

_______________________________________________________________________________________________________________

adidas-performance-e-2014-lfw350fh218-75

Adidas eyewear

Adidas zonnebrillen zijn ale meedere keren uitgeroepen als beste sportzonnebril merk. Wij vinden dit ook en hebben daarom dan ook een high end collectie in het assortiment opgenomen. Adidas zonnebrillen staan voor  perfect zicht, optimale bescherming, uitstekende pasvorm en maximale duurzaamheid. Daarnaast zijn alle onderdelen los leverbaar en is er een lens voor elk weertype. Adidas zonnebrillen kunnen worden uitgebreid met extra set lensen. Zo heb je altijd optimaal zicht onder alle weersomstandigheden tijdens je sportieve inspanningen.


 

WIN2 sportvoeding

Het Belgische sportvoedingsmerk is er in geslaagd dankzij een jarenlange samenwerking met zowel professionele atleten een assortiment te ontwikkelen. Ook wordt er grbuik gemaakt van een voedingsdeskundige (verbonden aan UZ Gent). De assortiment kann je zowel voor, tijdens als na je inspanning kan gebruiken met als doel het verbeteren van je prestaties. Ook in het assortiment zijn producten opgenomen die bijdragen aan een beter herstel.


PeptiPlus

PeptiPlus is een nieuwe generatie in sportvoeding.  Dit merk maakt haar producten op van basis van een planaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Een eiwithydrolysaat, dat bestaat uit geknipte eiwitten, wordt makkelijk en sneller door het lichaam opgenomen. De in PeptiPlus aanwezige natuurlijke glutamine heeft een positief effect op je weerstand, vermindert het vermoeidheids gevoel en spierpijn. Bovendien stimuleert PeptiPlus de vetverbranding waardoor er nog meer energie beschikbaar komt. PeptiPlus maakt haar producten in nauwe samenwerking met voedingswetenschappers. Veel topsporters gebruiken PeptiPlus (zoals Ireen Wüst en Stefan Groothuis).


Qwin

QWIN werkt mét en vóór sporters voortdurend aan vernieuwingen binnen het assortiment. Welke sport je ook beoefent en welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op support! QWIN Supplements is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. Supplementen die echt de support geven waar jouw lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestatie.


BYE! Sportvoeding

BYE! Nutrition is een sportvoedingmerk dat Natuur heel hoog in het vaandel heeft staan zowel in onze sportvoeding als in de verpakking. Dit vertaald zich door zo natuurlijk/biologisch mogelijke producten te ontwikkelen. Hiervoor zoeken we de ingrediënten voor onze sportvoeding op akkers, velden en boomgaarden en niet in laboratoria. BYE! is ervan overtuigd dat als je voeding neemt op natuurlijke basis je lichaam hierdoor beter kan presteren.