Onze topmerken

Alleen de topmerken voor duursporters

Eigenlijk is het heel simpel het is een kwestie van keuzes maken. Waarom tientallen merken? Kijk naar wat professionals gebruiken en kies dan gewoon voor de beste en dat heeft sportvoedingswinkel.nl gedaan: Top merken voor alle duursporters en uiteraard direct uit voorraad leverbaar.


Etixx sportvoeding 

De producten van Etixx zijn ontwikkeld met atleten en behoort daarbij tot de wereldtop in sportvoeding. sportvoedingswinkel.nl is trots dat wij Etixx aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. De producten van Etixx zijn ontwikkeld met unieke, innovatieve formules, met superieure ingrediënten, ondersteund door een hoogkwalitatieve product testing.

informed-sport-trust1

Zoals Etixx zelf aan geeft: Vandaag en in de toekomst, staat Etixx voor de gouden standaard in sportvoeding.

 


Science in Sport

Wanneer je zo veel tijd, energie en vastberadenheid in je sport steek dan wil ook de goede sportvoeding. SIS weet dat en produceert dan ook sportvoeding waar van je op aan kan, producten die samen zijn gesteld met top sporters.
De Science in Sport expertise, gecombineerd met feedback van de duursporters zoals Sir Chris Hoy en Helen Jenkins, zorgen er voor dat SIS blijft innoveren in het bestaande aanbod van vertrouwde duursport voedingsproducten.

informed-sport-trust1
SIS test de producten tot dat de beste kwaliteit en resultaten gevonden zijn. Daardoor is levert SIS de juiste reeks aan producten met de best mogelijke ingrediënten voor de behoeften van jouw lichaam – zodat jij je alleen maar hoeft te concentreren op de inspanning.

Science in Sport is in 2019 official partner van het Team Ineos

 


Maxim sportvoeding

Vele duursporters gingen je al voor en kozen voor Maxim niet in alleen in Nederland maar ook ver in Europa. Maxim is een topmerk dat niet alleen bij de duursporters bekend is maar ook vele voetbalclubs gebruiken de producten van Maxim. Het assortiment zorgt dat je als duursporter “end to end” de keuze hebt binnen het merk. Van carbon loader tot recovery drank en alles wat er tussen zit Maxim heeft het in de product range. De bars, gels en sportdranken voor wielrenners en andere duursporters wordt geleverd in de bekende blauwe verpakking.

 


 

Born sportvoeding

Wie kent dit merk niet, dit limburgse merk uit het gelijknamige dorp is opgericht in 1985. Het assortiment is breed en bestaat niet louter uit sportvoeding maar ook uit sportverzorgingsproducten. Vandaar dat de producten van Born populair zijn bij vele duursporters zoals fietsers, schaatsers en hardlopers. De kwaliteit van Born is super of je nu een wedstrijd of recreatieve sporter bent, je zult tevreden zijn.

 


Sportsbalm

Wanneer je op punt staat om een inspanning te leveren wil je niets aan het toeval overlaten. De juiste training, het materiaal en de juiste sportvoeding  is waar je als duursporter op let. Natuurlijk weet je ook hoe belangrijk spierverzorging is . Sportsbalm producten helpen je met de verzorging van de spieren en pezen om beter te presteren, te herstellen en blessures te voorkomen. Sportsbalm heeft vier series in het programma. De series hebben elk hun nut en daarom gebruiken veel sporters de spierverzorgingsproducten.

 


Isostar

Isostar werd in 1977 opgericht in Zwitserland met de eerste sportdrank die speciaal was ontworpen om in te spelen op de voedingsbehoeften van atleten.

Sinds haar oprichting zet Isostar zich dag na dag in om sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door ze de beste voedingsoplossingen aan te bieden om hen te helpen om zichzelf te overtreffen en hun doel te bereiken.

Daarvoor omringt Isostar zich met experts, zoals voedingsspecialisten, Nationale Technische Directeurs, sportcoaches, ingenieurs in O&O, topsporters, die aan de optimalisering van de bestaande gamma’s werken en actief bijdragen tot de ontwikkeling van nieuwe producten.

Ze heeft ook een pool partneratleten gevormd, van verschillende disciplines (wandelen, atletiek, marathon, triatlon, wielrennen op de piste enz.) om regelmatig van gedachten te wisselen met hen over de behoeften aan sportvoeding, specifiek voor hun sport.

 

_______________________________________________________________________________________________________________

100% eyewear

How much effort do you give? De vraag die 100% zichzelf en hun atleten stelt, niet alleen op professioneel vlak, maar ook in het dagdagelijkse leven. Geef jezelf nu voor de volle 100%, zodat je het jezelf later niet betreurt. Met deze ingesteldheid, innovatie en zelfvertrouwen stelt 100% elke atleet in staat om nieuwe wegen in te slaan, af te wijken van “het bekende” en vooral te focussen op datgene wat voor hen net hét belangrijkste is: “De weg naar de overwinning!”. 

 


 

Maurten

Maurten is een Zweeds merk dat wetenschappelijk is ontwikkeld om de tolerantie voor hogere concentraties koolhydraten te verhogen door ze in Hydrogels te hebben. Een hydrogel is een biopolymeer en op water gebaseerde structuur met kleine poriën. Deze gaan eerder naar de darmen zodat koolhydraten sneller en probleemloos kunnen worden opgenomen. Ook bij Maurten hebben ze een manier gevonden om alleen met natuurlijke ingrediënten te werken. Daarnaast heeft Maurten de structuur gevuld met de meest efficiënte vorm van energie, koolhydraten.

 


BYE!

Mede-oprichter Bart Harmsen heeft zelf ervaren, dat sportvoeding niet altijd even goed is voor je lichaam. Zijn prestaties op fietskoersen werden soms belemmerd door buikkrampen en andere ongemakken. Toen Bart niet de enige bleek te zijn die hier regelmatig last van had, is hij op onderzoek uitgegaan. De oorzaak bleek te liggen in de chemisch bewerkte sportvoeding, waardoor per wedstrijd 2 keer het maximale aan aspartaam in zijn lichaam terecht kwam. Dit is niet alleen heel ongezond, het belemmert ook de prestatie! Dit kan beter, dacht Bart. Daarmee begon de ontwikkeling van BYE! Nutrition. Om het beste uit jezelf te kunnen halen creëerde BYE! Nutrition hoogwaardige sportvoeding op een natuurlijke basis zonder chemische smaakstoffen. Door minimale bewerking en toevoegingen weet het de hoogste kwaliteit voor sporters te garanderen en dit op zo’n natuurlijk mogelijke manier. Amateur- en topsporters hebben BYE! jarenlang uitgetest, waardoor het merk is uitgegroeid tot een volwaardig en gezond sportvoedingsmerk van hoge kwaliteit. De eerste keuze voor de beste sportprestaties. Probeer de producten nu uit via één van onze dealers en laat je overtuigen door de natuurlijke smaken.

 


Qwin

QWIN werkt mét en vóór sporters voortdurend aan vernieuwingen binnen het assortiment. Welke sport je ook beoefent en welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op support! QWIN Supplements is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. Supplementen die echt de support geven waar jouw lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestatie.

 


NAMEDSPORT Superfood

Namedsport is ontstaan ​​uit een samenvloeiing van een passie voor sport met dertig jaar ervaring in de farmaceutische sector. Het merk heeft als doel hét referentiemerk te worden voor de integratie van voedingssupplementen in sport. Ze gebruiken in hun producten een mix van alleen de beste ingrediënten om een ​​hoge kwaliteit te garanderen. Dit ondersteunen ze met het nieuwste wetenschappelijke onderzoek. Bovendien houdt Namedsport zich aan de geldende gezondheidsvoorschriften, alle producten zijn dopingvrij en goedgekeurd door vele professionele sportorganisaties, inclusief klinische studies.