MAURTEN SPORTVOEDING VANAF NU VERKRIJGBAAR

Sportvoedingswinkel.nl is trots te kunnen melden dat vanaf nu Maurten sportvoeding is toegevoegd aan het assortiment.

Wij zijn enorm blij met dit unieke premium product assortiment in ons gamma. Een super toevoeging aan onze A merk strategie.

Maurten heeft ’s werelds eerste hydrogel-sportdrank ontwikkeld, zonder toegevoegde smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen en met slechts 5 ingrediënten om atleten alleen de koolhydraten en elektrolyten te geven die ze nodig hebben.

De hydrogeltechnologie kapselt hoge concentraties koolhydraten in om brandstof te leveren tijdens activiteit, waardoor atleten genoeg energie krijgen die onze magen kunnen verdragen zonder de race te riskeren.

MEER OVER MAURTEN

Maurten werd opgericht in 2015 en lanceerde vervolgens hun eerste twee producten in 2017. De Drink Mix 160 en 320 veroverden de endurance-scene stormenderhand. Later werden hier de Energiegels aan toegevoegd. Te weten Maurten gel 100 en 100 CAF100.

Beide drankjes bevatten een mix van koolhydraten en maakten gebruik van hun hydrogeltechnologie waardoor ze comfortabel op de maag lagen.

Maurten producten zijn uitsluitend gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Het gebruik van hydrogeltechnologie betekende dat Maurten alle onnodige ingrediënten kon verwijderen en zich kon concentreren op het verbeteren van de hoeveelheid koolhydraten, plus het verminderen van het risico op gastro-intestinale problemen.

Nieuwsgierig naar het assortiment of wil je meer weten van de hydrogeltechnologie

sportvoedingswinkel.nl
Average rating:  
 0 reviews