Wielrennen

U bent dagelijks bezig met sport! Wij ook! Ook voor het komend jaar hebben wij een mooie selectie gemaakt van een aantal mooie wielertochten. Van tochten over het vlakke land tot tochten in heuvelachtig gebied. De medewerkers van Sportvoedingswinkel.nl, doen ook aan wielrennen en hebben vele van deze tochten volbracht en weten dus perfect welke keuze je, naast een goede voorbereiding, kunt maken voor wat betreft de juiste sportvoeding.


Banner-2015-1024x273

Zaterdag 23 maart 2019 – Joop Zoetemelk Classic – Leiden

Deze eerste grote voorjaarsklassieker, die gereden kan worden in de verschillende afstanden namelijk 150, 100, 75 en 50 kilometer. Voor 2019 kunt u 23 maart in uw agenda zetten ! De Joop Zoetemelk classic draagt niet voor niets de naam van Joop Zoetemelk, want Joop is er zelf ook bij ! De tochten nemen u mee naar het trainingsgebied van “good old” Joop. De routes strekken zich uit van Leiden tot Utrecht. Voor meer informatie, kijk op  Joop Zoetemelk Classic


Ronde-van-Vlaanderen-cyclo11

Zaterdag 6 april 2019 – De Ronde van Vlaanderen

De Ronde van Vlaanderen wordt niet voor niets de Hoog Mis genoemd. De toertocht wordt verreden daags voor de profs. De ronde is absoluut het monument van de Vlaamse wielersport. Deze tocht  moet je als echte liefhebber van het fietsen hebben gereden. De tocht brengt je over de kasseien en hellingen, de Oude Kwaremont, de Koppenberg, de Paterberg en de Molenberg. De Ronde van Vlaanderen is de top van de georganiseerde evenementen.


Volta Limburg Classic

Maandag 2 april 2018 – Volta Limburg Classic Toertocht – Eijsden

Mocht de Ronde van Vlaanderen niet op je evenementen lijstje staan,  kijk dan eens naar de Volta Limburg Classic. Voor deze tocht worden verschillende afstanden uitgezet,  afstanden (85, 120 of 150km) door het Limburgse landschap, Wallonie en de Voerstreek. Een mooie uitdaging en een perfecte tocht ter voorbereiding van De Amstel Gold Race, welke later wordt gehouden in april.


fb-logo-mypage-fr

Zaterdag 27 april 2019 – Luik-Bastenaken-Luik

Eén van zwaarste van de evenementen wordt verreden op zaterdag 21 april 2018. Wij kunnen maar twee dingen zeggen, zorg dat je goed voorbereid  aan start komt. De juiste vorm en proviand (sportvoeding) zijn een must. De Col de Rosier, de La Redoute, de La Roche-aux-Faucons en de Saint-Nicolas zijn echt de scherprechters van deze tocht. Check  Luik-Bastenaken-Luik.


logo

Maandag 10 juni 2019 – Fietselfstedentocht

Net zo legendarisch als de Elfstedentocht op de schaats is de editie op de fiets. De route telt maar liefst 235 kilometer. Vanaf 5 uur in de ochtend vertrekken de 15.000 deelnemers voor hun rit door en langs de friese elf steden. Op pinkstermaandag starten en finishen de deelnemers elk jaar weer in Bolsward. De Fietselfstedentocht is een ware klassieker.


lim

14 en 15 juni 2019 – Limburgs Mooiste

Dit Limburgs fietsevenement viert in 2019 alweer haar 28ste editie! Dit jaar zullen er nog meer activiteiten rond de fietstochten plaatsvinden. Inschrijven kunt u vanaf 1 januari. Er zijn dit jaar maar liefst 8 verschillende routes elk met een andere moeilijkheidsgraad.  De toertochten kunt u op zaterdag 14 juni rijden. Nog veel meer informatie vindt je op http://www.limburgsmooiste.nl

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Ronde van het Groene Hart

Datum 2019 nog niet bekend

40 km : richting Reeuwijkse plassen                       (inschrijfgeld 3 euro)

60 km : iets verder richting Woerden                     (inschrijfgeld 4 euro)

90 km : gaat richting Utrecht                                    (inschrijfgeld 4 euro)

120km: met een extra lus via IJsselstein                (inschrijfgeld 5 euro)

Inschrijven mogelijk vanaf 8:00 uur in het clubgebouw van Fietstoer club AVANTI in Alphen a/d Rijn.

http://www.wtcavanti.nl/

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

sallands mooiste sportvoeding

Sallands Mooiste op  zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018

 

Toertocht

Een tocht door het mooie heuvelrijke natuurgebied van Salland met beklimmingen van de Sallandse Heuvelrug en de Lemelerberg !

75 km

100 km

140 km

Starttijden : 8:30-10:30u (kosten 8 euro,  NTFU-leden 6 euro)

Mountainbiketocht

Een mooie MTB-route met een afwisselend en uitdagend parcours incl. hoogtemeters.

25 km

45 km

60 km

80 km

Starttijden : 8:30-10:30u (kosten 8 euro, NFTU leden 6 euro)

Ook is er nog de mogelijkheid voor een Recreatieve Tocht van 35 km.

Meer info vindt u op :  http://sallandsmooiste.nl

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Voor een voedingsadvies voor deze evementen hebben ETIXX sportvoeding en Born sportvoeding speciale programma’s samengesteld