Site volledig HTTPS

Site volledig HTTPS

 

Afgelopen weken is er veel nieuws geweest over de nieuwe privacy wet. Natuurlijk voldoet en leeft Sportvoedingswinkel.nl deze wet zorgvuldig na. Echter wij gaan nog een stapje verder, wij maken bijvoorbeeld geen gebruik van cookies. Dit betekent dat je geen ongevraagde advertenties van ons tegenkomt als je op andere sites surft. Daarnaast is onze site volledig beveiligd door middel van het HTTPS protocol. Hiermee legt Sportvoedingswinkel.nl de standaard hoog voor haar zelf.

Wat is HTTPS?

Betekenis HTTPS: HyperText Transfer Protocol Secur (HTTPS) is een protocol voor het afhandelen van aanvragen tussen een cliënt (browser) en server (webserver).
Voor het gebruik van HTTPS dien je een SSL Certificaat te installeren. Door gebruik van HTTPS worden gegevens die verstuurd worden versleuteld, waardoor deze gegevens zijn beveiligd.

Wanneer gebruik je HTTPS?

Alle sites waarbij gegevens worden verstuurd zouden gebruik moeten maken van HTTPS om te zorgen dat deze gegevensuitwisseling beveiligd is. Denk aan internetbankieren, mail of het afrekenen in een shop. Via een beveiligde verbinding wordt online bankieren of het veilig aankopen doen op webwinkels gewaarborgd.

 

Sportvoedingswinkel.nl, je leverancier van sportvoeding en sportverzorgingsproducten zorgt voor jou!