SPORTVOEDING IN DE GOODIEBAG

SPORTVOEDING IN DE GOODIEBAG

In de goodiebag voor de leden van Ahoy die tijdens de kledingpresentatie werd uitgereikt. Mocht natuurlijk geen sportvoeding ontbreken.

In samenwerking met PeptiPlus & Qwin hebben wij een mooie bijdrage geleverd aan de Goodiebag.

Er werden tijdens de kledingpresentatie 300 bags uitgereikt!

Meer over PeptiPlus:

Tijdens het sporten put je je koolhydraat- en eiwitvoorraden uit. De koolhydraatvoorraden heb je nodig om energie uit je lichaam te halen, en koolhydraten en eiwitten ondersteunen samen het spierherstel. Het is dus belangrijk deze voorraden tijdig aan te vullen. PeptiPlus is dé effectieve alles-in-1 sportdrank die je tijdens en direct na inspanning kan gebruiken. Het helpt dan ook om maximaal te presteren èn snel te herstellen.

PeptiPlus stimuleert het prestatievermogen doordat het, al tijdens inspanning, koolhydraten en eiwitten aanvult. Bovendien bevordert PeptiPlus door de aanwezigheid van zowel koolhydraten als eiwitten het spierherstel na inspanning. Dit komt door de mix van speciaal bewerkte eiwitten (een plantaardig eiwithydrolysaat dat bestaat uit geknipte eiwitten), koolhydraten en natuurlijke glutamine die snel door het lichaam wordt opgenomen.

 

Meer over Qwin supplements:

Welke sport je ook beoefent en welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op support! QWIN Supplements is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. Supplementen die echt de support geven waar jouw lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestatie.

Onderscheidende kenmerken QWIN Supplements:

  • Nederlandse kwaliteit
  • Gemaakt in samenwerking met de wetenschap en topsporters
  • Bereikbaar en eenvoudig in gebruik
  • Duidelijk advies over het gebruik van de supplementen
  • De juiste ondersteuning voor het lichaam