Maak kennis met de grensverleggende productlijn van Powerbar: De Powerbar Black Line.

De producten van de Powerbar Black Line zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke bevindingen én ervaringen van topatleten. De Black Line producten voorzien jou als sporter van de beste brandstof om je grenzen te verleggen. Ben jij al bekend met de nieuwe Powerbar Black Line producten?

Optimaliseer je koolhydraatinname met de Powerbar Black Line

De koolhydraatproducten uit de Powerbar Black Line bestaan uit sportdranken en energie gels. Deze producten hebben een vooruitstrevende koolhydraatformule van 1:0.8 van glucose- en fructosebronnen. Volgens de huidige wetenschappelijke kennis draagt deze koolhydraatformule bij aan een verhoogde koolhydraatoxidatie en verbeterde darmtolerantie (O’Brien & Rowlands DS, 2011 en O’Brien et al. 2013).

Door de vooruitstrevende koolhydraatformule van 1:0.8 van glucose- en fructosebronnen, kun je meer dan 90 gram koolhydraten per uur opnemen. Bij voortdurende training met hoge koolhydraatinname is het zelfs mogelijk om tot wel 120 gram koolhydraten per uur op te nemen. 

De specifieke 1:0.8 koolhydraatformule kan voordelen bieden tijdens inspanningen van zeer lange duur en hoge intensiteit, zoals lange fietstochten en marathons. Het verhogen van de koolhydraatinnames boven de 90 gram kan leiden tot verbeterde prestaties tijdens extreme duurinspanningen.

Gebruiksvriendelijk mix-and-match koolhydraatsysteem van de Powerbar Black Line

De Black Line introduceert een mix-and-match koolhydraatsysteem, waardoor energieplanning eenvoudiger wordt. Met gebruiksvriendelijke eenheden van 30/60/90g koolhydraten kun je je voeding eenvoudig aanpassen voor een training of wedstrijd. Met een combinatie van de Powerbar Fuel 90 Sports Drink en de Powerbar Fuel Gel 30 is het mogelijk om met 2 producten 120 gram koolhydraten binnen te krijgen. Het is wel belangrijk om je maagdarmstelsel te trainen om deze hoge koolhydraat innames goed te kunnen verwerken.

Powerbar black line is meer dan alleen koolhydraten

Of je nu energie wilt boosten vóór het sporten, prestaties wilt optimaliseren tijdens het sporten of snel wilt herstellen na het sporten, de Black Line heeft de juiste producten voor jou. Van Build Whey Protein tot een scala aan hoogwaardige supplementen. Waaronder de Powerbar Magnesium Liquid en Powerbar Amino Mega Liquid (BCAA’s). De Powerbar Black Line heeft al jouw high-performance behoeften gedekt. Je vindt de Powerbar Black Line producten hier.