CASPITA CYCLING

Een merk in Nederland met een Italiaans tintje. Sexy looks met oog voor detail en een speciale naam, Caspita! Het is een italiaanse uitdrukking voor Mijn God!, Jeetje! of WOW! (uitdrukking van verbazing). Je zegt het als iemand je verbazingwekkend hard voorbijkomt óf bijvoorbeeld als je deze juweeltjes van een fietsen ziet.

Innovatie en superieure kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Elke stap in het ontwikkelingsproces wordt daarom getoetst aan onze kernwaardes. Alle eisen en wensen van de moderne fietser ziet u dan ook terug in de gebruikte producten. Bovenal staat de liefde voor de fiets centraal. Met als resultaat een fantastische fiets met een ideale prijs/kwaliteitsverhouding en een hoogstaande afwerking.

Caspita fietsen zijn voorzien van de laatste technologieën. Zo is ons nieuwste model, de Capolavoro, al geschikt voor schijfremmen voor de early adopters onder ons. Het frame van ons licht gewicht model, de Piuma, is slechts 860 gram! En ook een airo frame ontbreekt niet in onze serie, de Vigore. Alle modellen zijn geschikt voor Electronische groepen en de kabels lopen intern door het frame.

Naast de drie high end modellen hebben we de Primavera, dit model is verkrijgbaar in de maten Xs t/m XXL. En dus zowel geschikt voor de jeugdrenners en dames als de langere mensen.

U kunt bij alle modellen kiezen uit een voorgedefinieerde afmontage of wij bouwen de gehele fiets naar wens voor u op. En als kers op de taart kunt u, als u dat wenst, uw fiets personaliseren door het design in te vullen met keuze uit 30 verschillende kleuren.

Caspita dealer worden neem contact met ons op.