Maxim sportvoeding Fuel Weeks

Nummer 1 Sportvoeding

Voor iedere duursporter is het van groot belang om vóór, tijdens en na de training of wedstrijd het lichaam te voorzien van voldoende vocht, mineralen en voedingsstoffen. Daarnaast zijn  Koolhydraten  de belangrijkste brandstoffen! De koolhydraatvoorraad in je spieren is beperkt en een tekort kan een negatieve invloed hebben op je prestatievermogen. Een tekort aan vocht betekent einde wedstrijd. Essentieel is dat je “je motor” weer snle van voldoende fuel voorziet, Maxim sportvoeding kan dit je bieden.

Sportvoedingswinkel.nl heeft voor je een groot aantal producten in januari sterk afgeprijsd. Dit betekent dat je je product(en) naar keuze extra voordelig kan inkopen. Deze aktie is geldig tot 31 januari 2017.

Are your ready to fuel?

Over Maxim

Maxim sportvoeding een uitgebreide range aan unieke producten ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelingen.

Nog elke dag is Maxim bezig haar assortiment te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de individuele (top)sporter. Dit leidt vaak tot verrassende producten waarmee jij als sporter je voordeel kunt doen!

Sportvoedingswinkel.nl helps you to Load new Energy