SPORTVOEDINGSWINKEL.NL NIEUWE SPONSOR RWC AHOY

SPORTVOEDINGSWINKEL.NL NIEUWE SPONSOR RWC AHOY

Wij zijn blij een nieuwe sponsor te mogen verwelkomen! Vanaf seizoen 2018 zal Sportvoedingswinkel.nlpartner zijn van RWC Ahoy. Als specialist in sportvoeding beschikken zij over veel kennis en inzicht over hoe sporters voeding het beste kunnen gebruiken om hun ambities waar te maken. Sportvoedingswinkel.nl geeft graag persoonlijk advies. De wisselwerking tussen een webwinkel, waar heel veel informatie over hun producten te vinden is, en een fysieke plaats waar persoonlijk advies en contact het uitgangspunt is maakt de onderneming uniek.

Sportvoedingswinkel.nl: helps you to load NEW energy

Sportvoedingswinkel.nl: ”Je bent dagelijks bezig met sport! Wij ook! Het is belangrijk voor zowel je lichaam als voor je prestaties dat je de juiste sportvoeding gebruikt. Op onze website vind je alle informatie over gebruik van sportvoeding met bijbehorende producten. In ons assortiment hebben wij gekozen voor topmerken, zoals SIS, Maxim, Born, WIN2, Beet-it, EVOC en Adidas zonnebrillen. Persoonlijk advies, snelle levering en de mogelijkheid om producten af te halen dragen ertoe bij dat wij worden gezien als de meest persoonlijke webwinkel. Je vindt ons op slechts 4 kilometer van het RWC Ahoy parcours aan de Anne de Vriessingel 21 in Berkel en Rodenrijs.”

Kenmerken Sportvoedingswinkel.nl:

  • Jouw sportvoedings specialist
  • Zekerheid van goed advies en goede nazorg
  • Speciaal geselecteerde sportvoeding
  • Persoonlijke service
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Veilig betalen middels iDeal
  • Ook direct af te halen in Berkel en Rodenrijs, centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer
  • Snelle levering
  • Leuk om te geven en leuk om te krijgen: Sportvoedingswinkel.nl cadeaubonnen

Sportvoedingswinkel.nl minimaal 3 jaar op ons shirt te bewonderen

Over het drie-jarige sponsorcontract zegt Patricia Brabander, eigenaar van Sportvoedingswinkel.nl, het volgende: ”Wij zijn trots dat ons logo op het shirt van RWC Ahoy komt te staan. Het ambitie-level van RWC Ahoy is zeer groot en dit sluit perfect aan op onze ambities.”

Wil jij meer weten over sportvoeding, sportvoeding bestellen of ben je gewoon benieuwd naar Sportvoedingswinkel.nl? Neem een kijkje op hun website: www.sportvoedingswinkel.nl!

Over RWC AHOY

WIELRENNEN VOOR IEDEREEN

RWC Ahoy is een wedstrijdwielervereniging voor jong en oud met een rijke historie en Rotterdams karakter. Bij ons is iedereen welkom om te komen wielrennen. Wij faciliteren het hele jaar door sportactiviteiten voor jong en oud en voor zowel beginners als ervaren wielrenners. Dankzij ons aanbod bieden wij jou de ultieme wielrenbeleving met een wedstrijdprogramma, trainingen en activiteiten passend bij jouw ambitie. Twijfel jij of wielrennen iets voor jou is? Maak kennis met de wielersport door onze gratis wielrenclinic te volgen. Absoluut een aanrader!