PEPTIPLUS SPORTDRANK ACTIE 5 EURO KORTING

 

PeptiPlus de alles in 1 sportdrank is nu nog voordeliger bij Sportvoedingswinkel. In samenwerking met PeptiPlus hebben wij nu een mooie aktie op deze sportdrank.

Waarom is Peptiplus de ideale sportdrank?

Het bestaat uit een mix van speciaal bewerkte eiwitten (peptide). Daarnaast bevat deze sportvoeding koolhydraten en natuurlijk glutamine die makkelijk en snel door het lichaam wordt opgenomen. Doordat deze al tijdens het sporten worden opgenomen draagt het bij aan het prestatievermogen. De drank vult eiwitten al tijdens fysieke inspanning aan, zodat bijgedragen wordt aan een snel herstel.

Dit maakt deze sportdrank uniek in zijn soort!

Profiteer nu en krijg 5 euro korting op een van tube 760gram en betaal tijdelijk 32,95 euro voor deze high-end sportvoeding!

Deze tube is leverbaar in de smaken Grapefruit en Orange

Eerst de smaken uitproberen kijk dan bij de Peptiplus voordeel bundel

 

TEAM JUSTLEASE SCHAATSTEAM maakt o.a. gebruik van PeptiPlus

~Ireen Wüst~

“Ik gebruik PeptiPlus in de zomer zowel tijdens als na zware inspanning (intensieve trainingen en wedstrijden). In de winter, wanneer het schaatsseizoen in volle gang is, gebruik ik PeptiPlus iedere training zowel tijdens als na training. Om goed te herstellen en niet teveel gewicht te verliezen gebruik ik dan zeker 2 bidons per dag. Het is mijn primaire bron van eiwitten en zorgt ervoor dat ik goed herstel, ook tijdens inspanning. Zeker de sachets zijn mijn favoriet; ik neem ze overal mee naartoe.”